Pool för den hopplösa sluttningstomten

Pool för den hopplösa sluttningstomtenThermopool från Poolstore har en pool för den hopplösa sluttningstomten. Kan även  byggas fristående. Pris från 200 000 kr.

Om du redan vet hur din drömpool ska se ut och vad den får kosta, så finns det goda möjligheter att hinna få den på plats i sommar. Men har du precis börjat fundera på var och hur en pool skulle kunna få en del i din trädgård är bästa rådet att låta processen ta lite tid. Här får du goda råd och inspiration inför ditt val.

ATT TÄNKA PÅ

Det är bara du som vet hur din drömpool ska användas. Men skriv ned de viktigaste punkterna och ta hjälp av en trädgårdsarkitekt samt poolföretaget vad gäller placering av poolen. Ska du motionssimma? Vill du att barnbarnen ska kunna plaska under god uppsyn? Hur mycket kommer ditt nyplanterade träd att växa i diameter? Kommer det skräpa ned poolen? Vill du ha kvällssol? Niveko overflow är en pool där vattnet bräddar över åt alla håll, dvs vattenytan ligger i samma nivå som omgivande ytor.

BADA VARMT?

En del tycker att en kombination av solfångare och värmepump är den mest effektiva lösningen för att värma upp pooler. Då får man dock räkna med en stor engångsinvestering. Du kan också använda husets befintliga värmesystem för att värma utomhuspoolen, under förutsättning att du har ett vattenburet system och värmeväxlare. I många poolpaket ingår en elvärmare som standard, men det kan bli dyrt med dagens elpriser. Så se över hur just du skulle kunna värma upp poolen på ett ekonomiskt sätt.

LÄS MER OM POOLER
LÄS MER OM VÄXTHUS
LÄS MER OM KÖKSMINIMALISM

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar