Handdukstorkar

Lagenfelds Escala

Langenfeld Escala Handdukstork i förkromat koppar för anslutning mot radiatorkrets eller VVC system. Koppar ger en överlägsen värmeledningsförmåga och hållbarhet i ett vattenburet system. Pris ca 7 995 kr.

 

Kaknäs

Med endast ett vertikalt rör går Nordhems Kaknäs att placera i alla badrum – oavsett storlek eller planlösning. Välj antal torkar utifrån ditt behov och placera dem på rad eller var för sig. Det nedre fästet är anpassat för en infälld apparat¬¬dosa i väggen för en helt dold el¬anslutning. Kan även kopplas med stickkontakt i vägguttag. Nu finns Kaknäs i tre nya ytor, mattsvart, polerad mässing och högblank mässing, pris 5 690 kr i polerad mässing.

 

Arc30

Arc 30 från INR. Blå, röd eller grön? Nu kan du välja att få din Line handdukstork lackerad i valfri färg på RAL/NCS-skalorna. På bilden syns den korta modellen på 850 mm som lackerats i samma blå nyans, NCS S3560- R80B, som Viskanmöbeln från Aspen. Pris från ca 2 500 kr.

 

Denbury

Denbury är en fristående handdukstork och ett riktigt blickfång. I kombination med rätt termostater är den Kungen av handdukstorkar. Pris från 21 518 kr hos Gamla Mejeriet.