Spabad

Coast Spas Sverige

Spabad och Swim Spas av högsta kvalitet är resultatet av skickligt hantverk, innovation och spetsteknik som speglar Coast Spas varumärke när det gäller lyxiga High-End Spas. Om du söker det allra bästa inom hydroterapi, underhållning och avkoppling så har man garanterat ett spabad för dig.

 

Viskan spa

En vacker gång av trä till spabadet är en bra och snygg lösning om spabadet placeras i en sten- eller bergsmiljö. Spabadet på bilden kommer från Viskan Spa och säljs av Spa & Bad Interiör i Nacka.

 

Sundeck

Sundeck Pool har alla moderna kvaliteter ett badrum har. Med sin generösa storlek på 2100×1400 mm är det en behaglig bubbelpool för en eller två personer. När man inte använder poolen fungerar det stoppade skyddet som ett soldäck och när det är ihopfällt fungerar det som ett bekvämt ryggstöd. Från 18 635 kr hos Duravit.

 

Sandö

Stort bad med mycket utrustning och med samma grundkvalitet som i alla Viskanbad gör Sandö från Viskan Spa till ett av marknadens mest prisvärda spabad. Badet har sex generösa platser, varav en liggdel som är mycket väl ergonomiskt utformad. Klart och rent vatten underlättas genom ozonator, antibakteriell slang och separat programmeringsbar cirkulationspump. Viskan Sandö har även 52 riktbara massagejets som ger dig en härlig punktmassage där du behöver den.