Handfat

Hos Konkret Ola Hedlund Design hittar du stilren inredning för badrum som handfat, bord och bänkar i betong men även mindre produkter som fat, lampfötter, väggklockor och ljusstakar. Modern design ihop med högsta kvalité ger produkterna en lyxig själ och känsla.

 

Bright

Ballingslöv har en omtyckt badrumsserie som heter Bright, ljusa badrumsmöbler i ett nättare formspråk. Bright består av tvättställskommod, väggskåp, spegelskåp och högskåp. Tvättställskommoden finns i tre storlekar, 60, 80 och 100 cm bred. Pris för kommod med tvättställ, ca 11 300 kr.

 

Hafa sun

Få mer utrymme till annat än handfat. Hafa Sun har i sin serie även grundare mått på tvättställsskåp och handfat, endast 395 mm djup. Perfekt för den som har ett mindre eller smalare badrum. Pris från ca 10 500 kr.

 

Free

Det minsta tvättstället i Vedums badrumsserie Free är perfekt för små badrum, eftersom det är både smalare och grundare än vad som är vanligt. F3 spegelskåp 400 mm med belysning Nite 305 och Free tvättställspaket 415 mm finns även i turkos färg och kostar 11 810 kr.

 

Subway 2.0

Läcker tvättställsmöbel från Villeroy & Boch. Subway 2.0 är utformat för den stora familjen som trängs vid handfatet – här finns utrymme för flera personer samtidigt.

 

Single Side

Single Side är en smart lösning från Swoon för små toaletter, endast 25 cm djup. Med integrerade handdukshängare. Pris från 3 895 kr.