Golvvärme

Thermoflex

Thermoflex Kit 300 från Ebeco är golvvärme på självhäftande matta. Används med fördel på öppna, regelbundna ytor med få hinder. Paketet innehåller EB-Therm 355 som har hela fyra olika energisparprogram – ett av dem låter dig ställa in helt egna tider och temperaturer.

 

Uponor

Tack vare att Minitec från Uponor är självhäftande fästelemen somt bara är en centimeter tjockt är systemet mycket lämpligt vid renoveringar. Fästelementet är förlimmad och fästs direkt mot plant underlag. Uponor Minitec Comfort Pipe rör 9,9 x 1,1 mm monteras med 100 mm mellan rören i förmonterade rörhållare.

 

LK Systems

LK Golvvärme passar perfekt både vid nybygge och renovering. Man har färdiga lösningar för uterum, enstaka rum och renovering med krav på låg bygghöjd. Man har utvecklat och förfinat sitt golvvärmesystem så att det har blivit ännu mer ekonomiskt, tryggt och miljövänligt, samt lätt att installera.

 

Thermotech

Thermotech ThermoSystem™ – vattenburen golvvärme som är enkel att installera och trygg att äga. Thermotech är experter på vattenburen golvvärme och deras golvvärmesystem är ett av marknadens mest lättinstallerade. Med sitt breda golvvärmesortiment kan man erbjuda dig en trygg och effektiv lösning oavsett hustyp, storlek, underlag och värmekälla.