Pool behöver extra uppvärmning vår och höst

PoolPool Kungens rektangulära miljöpooler är tillverkade av återvunnen polyeten vilket är ett mycket miljövänligt alternativ jämfört med exempelvis tryckimpregnerat trä. Kan byggas i valfritt mått i steg om 0,5 m och kommer med 35 års garanti. . Pris på offert.

Pool med uppvärmning av solceller
Uppvärmning

Uppvärmning av poolen förlänger badsäsongen nämnvärt. Elvärme är enkelt men dyrt i längden. Om man kan använda sig av husets värmepump är det att föredra. Solceller är det billigaste och mest miljövänliga alternativet.

Skydd

Ett poolskydd håller värmen i poolen både under vintern och kalla nätter. Det förhindrar dessutom att löv och annat skräp trillar ned i vattnet. Man kan välja en enkel gummiduk som spänns fast över poolen, ett upprullningsbart skydd eller ett tak som även kan vara på när man badar. Ett staket kring poolen förhindrar att barn eller djur trillar ned i vattnet.

Belysning

Poolen ska även ha belysning. Upplevelsen av poolen under mörka kvällar blir läckrare med fler lampor. Det finns även led-belysning som skiftar i färg om man vill ha något utöver det vanliga.

Det naturliga alternativet

Ett miljövänligt alternativ till den vanliga poolen är den ekologiska där reningen av poolen sker utan tillsatser av kemikalier. Här sköter växterna reningen, det enda som behövs är en pump som cirkulerar vattnet som tar med sig partiklar till den delen där växterna finns. Använder man sig dessutom av en pool med fria former skapar man en fin oas som smälter in naturligt i miljön.

Vortext 4 är en avancerad robot med fjärrkontroll och överlägsen sugkapacitet.

Ledader Clean, en prisvärd, effektiv och lättanvänd standardrobot

Lågt pooltak Nova från Pool Store.

Högt pooltak Vision från Pool Store.

Med fötterna tryggt på helgaveltrappan från Pool Store.

LÄS MER OM VEDPOOL
LÄS MER OM KÖKSMASKINER
LÄS MER OM INSEKTSHUS

Text Suzanne Linge

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar