Golv

La Faenza

Klinkern La Faenza Ros Pretiosa från Kakeldaxgruppen är en supertålig platta som passar på väggen, golvet, i hallen, köket badrummet eller utomhus.

 

Rosendal

En av sommarnyheterna hos Marrakech Design är kakel Rosendal med sina läckra, metalliska 20×20-centimetersplattor. Pris 995 kr/kvm.

 

Hexatile

Den sexkantiga plattan Hexatile från Konradssons kan du använda på både vägg och golv och går att antingen välja i svart, vitt eller varför inte mixa?

 

Geotiles Quarts

Skapa struktur och rörelse på golvet med nyheten Geotiles Quartz som endast finns hos Kakeldaxgruppen. Pris: 299 kr/kvm.

 

Aquarelle

Badrum är en plats där design och funktion verkligen möts. Golv och väggmaterial måste vara lättskött, hygieniskt och praktiskt. Det ska också vara garanterat vattentätt och säkert. Allt detta får du med nya Aquarelle från Tarkett.

 

Pebble Lava

Det tjusiga våtrumsgolvet Pebble Lava är en nyhet från Forbo Flooring och av sig självt skapar det ett designat badrum. Pris ca 225 kr/kvm.

 

Grotte

Den lättskötta plattan Grotte från Golvabia skapar en härlig stenkänsla som gör badrummet naturligt och klassiskt. Plattan är enkel att kombinera och finns i flera nyanser. Passar både golv och vägg!

 

Octagona

För en elegant men samtidigt levade badrum är stil det svarta golvet med vita tozetter från Aqua Royal perfekt. Golvet Octagona nero marquinia-taco b. marmara har plattor med måtten 20×20. Pris 3495 kr/kvm.