Badrum i olika former och kommande trender från Aspen

BadrumAspens underskåp Grand i ek till badrum. Grand lämnar inget åt slumpen och här får du både en möbel av högsta kvalitet, smarta tillval som ljus- och ljudpaket, stora designmöjligheter kring fronter, beslag och grepp samt möjlighet att välja valfri NCS-kulör.

Aspen presenterar några spaningar på kommande badrumstrender från Cersai-mässan i Bologna:KAKEL I 3D
KAKEL I 3D

Kakel med 3D-struktur, grafiska mönster och reliefmönster. Bilderna visar ett par exempel på effektfulla kakelplattor. Vi går från slätt och enfärgat till mer livfulla ytor och kombinationer av nyanser.

AVLASTNINGSYTOR

Långa bänkskivor och rejäla avlastningsytor till ditt badrum. Möbelmoduler som man kan sätta ihop efter väggutrymme på ett lekfullt sätt och kombinera med olika färger.

VÅTRUMSTAPETER

Våtrumstapeter i olika mönster som placeras även inuti skåp. En modern tappning av mormors praktiskt vaxade papper på skafferihyllorna.

VARMA FÄRGTONER

Mjuka och varma färgtoner av sand, trä och jord är en tydlig trend som tränger undan den tidigare dominansen av vitt och ljusgrått. Ljusare ytor ger vika åt de dovare och mer stämningsfulla. Golv eller väggplattor sätts ofta i fiskbensmönster.

Badrumsserien Tidy är designad för Vedum av Jesper Ståhl och har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna miljöer. Det här ett bra val för dig som vill ha ett badrum med gedigen kvalitetskänsla och genomtänkta funktioner.

LÄS MER OM DRÖMBADRUM
LÄS MER OM ÖRTKRYDDOR
LÄS MER OM KYLSKÅP

Text Suzanne Linge

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar