Temal tipsar vad du ska tänka på när du inreder din tvättstuga.

TemalTemal har redan en längre tid tillämpat sitt individuella 5 cm-koncept på tvättstugor. De erbjuder allt fler skräddarsydda lösningar för varje hem. Temal anser att små tvättstugor kan kännas stora. Därför erbjuder de som den enda aktören på marknaden djuplekar på under 60 cm till standardpris för underdelar! Djupen 40–60 cm och bredderna 40–120 cm med 5 cm intervaller för fasta möbler.
Nina Zischka från Temal tipsar om vad du ska tänka på när du inreder din tvättstuga.
Vad är det som gör en tvättstuga funktionell egentligen?

A och O är att tvättstugan är anpassad till rummets mått och ändamål. I allmänhet betyder det att inredningen är planerad så att du inte stöter mot vassa kanter, har stor arbetsyta och mycket förvaring. Sedan handlar det mycket om individuella önskemål, om vem som kommer att använda rummet och hur – stryka, mangla, vika tvätt eller kanske en plats för att duscha av hunden efter morgonpromenaden?

Behöver en tvättstuga vara stor?

Nej, absolut inte. Hemligheten är att få en liten tvättstuga att kännas stor. Det är Temals specialitet, eftersom våra måttanpassade modulbaserade möbler växer med 5 cm intervall i både bredd och djup. Det är faktiskt möjligt att till standardpris måttanpassa inredningen i tvättstugan. Vi anser att även små rum har rätt att känna sig stora!

Finns det några saker som är viktiga i en liten tvättstuga som man inte får hoppa över när man inreder?

Funktion, funktion, funktion! Det är A och O i en liten tvättstuga. Ju färre kvadrat desto viktigare att allt fungerar. Måttanpassa och använd olika djupmått. Kom ihåg att förvaring är viktigt och tänk på att det också finns högskåp i smalare djup. ”Think out of the box” och glöm standarddjupet 60 cm.

Om du fick inreda en liten drömtvättstuga i sommar, hur skulle den se ut?

I sommar står ljuset och solen i centrum, därför skulle jag inreda i ljusa färger, vitt eller ljus ek. Vitt låter kanske tråkigt, men är faktiskt en härligt tacksam färg att jobba med. Vitt är som ett tomt papper som utgör bakgrunden för den stil man vill skapa och framhäver andra föremål – allt efter säsong. I och för sig så befinner sig min drömtvättstuga på sommaren ute i vår trädgård och vår sommarterrass – precis som vårt kök och vardagsrum.

LÄS MER OM ATT PIFFA TILL TVÄTTSTUGAN
LÄS MER OM LANTLIG KARAKTÄR
LÄS MER OM EKBY ÖSTEN

Text: Scharlotte Peppare

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar