Drömbadrum som tillverkas på ett hantverksmässigt sätt

Att skapa sitt eget drömbadrum kan ibland falla på en sådan enkel sak som att hitta en speciell duschlösning, i ett unikt mått eller höjd.


DrömbadrumDRÖMBADRUM
Att skapa sitt eget drömbadrum kan ibland falla på en sådan enkel sak som att hitta en speciell duschlösning, i ett unikt mått eller höjd. Möjligheterna är oändliga, det är bara fantasin som sätter gränser. Leta fram papper och penna, gör din skiss och skicka den till Macro Dusch & Bad så hjälper de dig med resten!

BASTU Hos Bastukalle finner du allt du behöver när du ska förverkliga dina bastudrömmar.

BADRUMSPORSLIN MED ANOR Sekelskiftes Burlington Edwardian JR är ett litet och elegant tvättställ av porslin med kromställning. Tvättstället finns med antingen ett eller två blandarhål. Bredd 51 cm.


SNYGGA TOALETTILBEHÖR Arrows Duo Seat toalettsits med extrasits för barn som är avtagbar. Mjuk stängning på sits och lock – inga klämda fingrar. Barnsitsen följer automatiskt med locket upp tack vare magneter. Lätt att montera och lätt att ta av med en knapptryckning. Läs mer på arrowshower.se.


SNYGGA DUSCHTILLBHÖR Hönö är ett stilrent takduschset från Arrow med handdusch och termostat. Termostaten är tryckreglerande för att undvika skållning. Inbyggd omkastare låter dig välja mellan handdusch och takdusch. Antikalkfunktion finns och handduschen har flera stråltyper.
LÄS MER OM BADKAR
LÄS MER OM UTESPA OCH BADTUNNOR
LÄS MER OM ATT ODLA RABARBER

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar