Bad och dusch i ett enda generöst rum utan att skymma ljuset

I detta badrum har vi samlat bad, dusch och bastu i ett enda generöst rum. Väggar av glas fungerar som avdelare utan att skymma ljuset. Glaset gör att all inredning blir väl synlig så här gällde det att matcha formerna på handfat, badkar, bastuaggregat och bänkar. Här får du 6 köptips om även du gillar ljus och stram, matchade design med en gnutta värme.

INRs nya duschserie Epic består av glasväggar med pivotöppning i hela 10 mm härdat säkerhetsglas och solida beslag i blankpolerad aluminium. Duschväggarna går att antingen montera sedvanligt utanpå kakel och klinker eller bygga in i tak och golv för ett än mer svävande intryck. Pris på offert. Foto: Superstudio för INR

Kviks svarta Mano Sera-luckor utan handtag är enkla och tidlösa. Bänkskivan och designhandfatet med bottenplatta är gjutna i ett stycke, vilket ger en snygg finish. Perfekt till ditt bad. Utförandet på bilden kostar 13 799 kr.

Toalettpappershållaren från Smedbos serie Outline Lite har ett ytskikt av polerad krom och kärna av massiv mässing. Den är 60 cm hög och därmed lagom i höjd till toalettstolen. Finns även med wc-borste inklusive behållare. Pris ca 960 kr.

Håll stilen med denna tvålpump i marmor som matchas av ett tvålfat i samma material. Pris 299 kr respektive 79 kr hos Åhléns.

Med Oras beröringsfria blandare Cubista stoppar du händerna direkt under vattnet och bakterierna hamnar i stället där de ska – i avloppet. Pris ca 3 800 kr.

Läs mer om blandare

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar