Handdukstork som kan bli som ett designat smycke i badrummet

Flores från Purmo
Flores är en handdukstork från Purmo som tar så liten plats att den även passar i mycket små badrum. Finns i tre olika höjder där de två minsta modellerna är 500 mm breda. Här ser vi färgen Pigeon Blue, pris från 1 800 kr.

Handdukstork med värmande komfort
Visst är det lyxigt och komfortabelt med en varm och skön handduk efter duschen eller badet? Varför inte förena funktion och design och skaffa en riktigt snygg handdukstork som kan bli ett smycke i badrummet och lyfta helhetsuttrycket? Här får du några exempel från några av våra ledande tillverkare.

Vento från Svedbergs
Vento är en stilren och trendig handdukstork från Svedbergs. De rejäla mellanrummen och den öppna designen gör det enkelt att hänga upp och ta ned handdukar. Kan monteras med öppningen åt höger eller vänster och finns i svart och krom. Pris 3 865 kr.

Romeo från Carbe
Extremt läckra vattenburna handdukstorken Romeo från Carbe kostar ca 9 500 kr

Mälsåker från Nordhem
Mälsåker är en modern elektrisk handdukstork från Nordhem. Värmen sprids genom det härdade säkerhetsglaset och inställningarna görs via fjärrkontroll. Pris ca 12 000 kr

Bandai IR från LVI
Färgglad handdukstork Bandai IR från LVI med separat termostat som kan placeras så att den är lätt att komma åt. En inbyggd timer kan ställas in på full effekt i två timmar vid två tillfällen per dag. Finns i 19 olika utföranden. Pris från 5 150 kr

Läs mer om Handdukstorkar

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar