Piffa upp tvättstugan med färger och snygg förvaring

 

tvättstugan Fashion Master
Gör det bekvämt för dig med Mieles ångstryksystem med aktivt strykbord, Fashion Master. Ömtåliga material som siden och kashmir får nytt liv och det blir en lyxig upplevelse att stryka! Pris från 12 990 kr.
husetpalandet.se
Varför inte smycka väggen med en tjusig tavla med motiv av tvätt hängandes på en tvättlina. Finns hos husetpalandet.se för 110 kr.
Ayurvediska tvättmedlet
Det Ayurvediska tvättmedlet klassiskt naturell innehåller mer än 98 procent tvättnötsextrakt och är därmed ett kraftfullt tvättmedel med renhet direkt från naturen! Lämpligt för allergiker. Pris 119 kr hos grongava.se.
slitstarkt linnesnöre.
Låt din tvätt torka miljövänligt på tvättlinan i gammeldags stil gjord av slitstarkt linnesnöre. Linan är dessutom lindad på en vacker spole. Pris 79 kr hos norrfrid.se.
tvättbänken Nimo NB 1000 TMS.
Skapa arbetsyta med den rymliga och halvöppna tvättbänken Nimo NB 1000 TMS. Den har en rejäl tvättlåda, stor avställningsyta, tre trådbackar samt låsbart tvättmedelsskåp med dubbla förvaringsfack i dörren. Pris 4 899 kr hos bygghemma.se.
Drabantia
Det blir roligare att plocka i och ur tvättkorgen om den är snygg! Denna variant från Drabantia rymmer 30 liter och innehåller en avtagbar och tvättbar påse. Pris 1 199 kr hos frapp.se.
Dixie
Förvara ditt pulvertvättmedel i en vacker och färggrann plåtburk med plasthandtag från Dixie. Pris 275 kr hos drytrend.com.
LÄS MER OM PLANERING FÖR BADRUM
LÄS MER OM BESLAG OCH KNOPPAR
LÄS MER OM TRÄDGÅRDEN I FALSTERBO

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar