Spabad gör att du kan få njuta av massage och träning

SpabadSpabad från Endless Poolss. Vissa kallar det för Swimspa, men Endless Pools har tagit det till nästa nivå och utvecklat fulländade träningsmaskiner. Pool Store kallar det för Fitness System. Färdiga enheter att ställas på plats hemma i trädgården. Pris på offert.

För en skön ryggmassage kanske du har roterande munstycken med vattenmassage.

En reglerbar vattenstråle träffar och får igång muskler och blodcirkulation. Vid luftmassage är luftmunstycken monterade i badkarets botten och blåser ut tusentals luftbubblor. Detta påverkar huden och blodkärl och gör så att blodcirkulationen ökar och rensar gammalt slagg i kroppen. En vedeldad badtunna ger en avkopplande upplevelse med värme och mysigt knaster från elden.

En simtur utan att behöva ta dig till ett badhus

Vill man satsa på en träningsanläggning i kombination med spa och pool, så väljer man ett swimspa. Swimspa erbjuder dig möjligheten att med hjälp av jetströmmen i vattnet kunna simma på samma plats utan onödiga vändningar. Med den ställbara jetströmmen som ditt motstånd kan du simulera en riktig simtur utan att behöva ta dig till ett badhus eller investera i en stor pool.

Vart ska jag placera mitt spabad?

Många väljer att placera sitt spabad på altanen för att ha nära till el och vatten, men det går alldeles utmärkt att placera det där man tycker att det gör sig bäst, bara man ser till att lösa strömfrågan.

 

LÄS MER OM VARDAGSLYX
LÄS MER OM KAKELUGNAR
LÄS MER OM SPISAR

Text Suzanne Linge

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar