Handukstorkar är energieffektiva som extra element

HandukstorkarHandukstorkar finns i flera modeller.  Här Oden från Svedbergs med fyra upphängningsbeslag. skruvar och pluggar. Kan anslutas antingen elektriskt eller till ett befintligt radiatorsystem. Finns i krom och svart, 4 070 kr.

Handukstorkar kan användas i nästan vilket badrum som helst. De kan antingen kopplas till en befintlig värmekälla eller ett värmesystem, alternativt drivas med en elpatron.

Arbetet med att installera handdukstorkar är avdragsgillt enligt Rot, men det är alltid bäst att dubbelkolla reglerna för Rot-avdrag på skatteverkets hemsida.

Sätt guldkant på din vardag med en handdukstorken Crosby från Sanova. Förutom att den skimrar i guld är den även tillverkad för hand i England av Brian Parry. Finns i olika utföranden från 24 700 kr.

Handdukstorkar kommer ofta från  Zanto från Svedbergs. Har praktiska knoppar att hänga de våta handdukarna på. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Vändbar och finns i krom. Pris 5 805 kr.

De svängda kurvorna hos Athena S påminner om en flod som vindlar sig på väg mot havet och skapar en lugn, skön stämning . Den kommer snabbt att bli ett oumbärligt inslag i badrummet. Både som en del av inredningen och rent praktiskt eftersom du får plats med många handdukar. Elektriska handdukstorkar från LVI. Pris 850 kr.

LÄS MER OM BADTUNNOR
LÄS MER OM UTELIV
LÄS MER OM KÖKSFLÄKTAR

Text Kisse Lindén

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar