Pool är ett måste när solen skiner

 

Pool
Att ha en pool i sin trädgård är en skön lyx och ett fantastiskt sätt att umgås. Foto: Nordiska Kvalitetspooler

Pool med svalkande vatten är ett måste när solen skiner. Att ha en pool i sin trädgård är en skön lyx och ett fantastiskt sätt att umgås. Man kan lätt semestra hemma och få den rätta känslan. Finns det inte plats för en så kan ett spabad vara ett enkelt och härligt alternativ.

Text Kisse Lindén

Många av oss drömmer ju om en egen pool. Men har man inga stora ytor och ändå vill ha tempererat bad att sjunka ner i så är ett spabad ett enkelt alternativ. Ett spabad kräver inga omfattande mark- eller installationsarbeten man ställer det helt enkelt på en plan yta, som klarar av vikten, fyller upp med vatten och kopplar till elen. Sen är det bara att njuta av massage och relax dygnet runt året runt!

Var är utsikten är som vackrast.

Det är fördelar som dessa som gör det möjligt för spabadet att flytta in till storstan. Med tanke på hur enkelt det är att installera ett spabad passar det naturligtvis fantastiskt bra även på en större balkong, uteplats, innergård eller terrass. Finns möjligheten  att välja placering, tänk in hur solen ligger på under olika tider på dygnet och var utsikten är som vackrast.

 

Just Silence från Villeroy & Boch har en minimalistisk design och har den unika patenterade JetPak II tekniken där jetstrålarna kan anpassas till varje säte för en sann spa upplevelse. Pris ca 203 400 kr.

 

15 min om dagen ger hälsofrämjande effekter som ger dig en harmonisk balans mellan kropp, sinne och själ. Caldera spabad finns i flera storlekar prisklasser och färgval. Pris från 49 900 kr Pool Store.

 

Runda pooler passar alla trädgårdar, stora som små. Enastående kvalitet gör att Pool Kungen kan lämna marknadens längsta garanti på runda poolstommar – 35 år. I en rund pool blir det självcirkulation som bidrar till att eventuell smuts samlas i mitten av poolen och gör det enkelt att hålla den ren. Pris 4,5 m, 52 150 kr.

 

Rektangulär pool är en vacker klassiker, här med en stomme av varmgalvaniserat stål. Med en gaveltrappa eller en romersk trappa blir poolen ett vackert smycke i din trädgård. Denna poolmodell finns i valfri storlek i steg om 0,5 m. Pris från 84 600 kr hos Pool Kungen

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar