Bastuhus Gellas är en snygg och läcker funkisbastu

Bastuhus GellasBastuhus Gellas är en snygg, rymlig och funktionell funkisbastu från Baseco på 15 kvm. Relaxdelen har ett stort skjutbart glasparti som kan hålla värmen inne. Bastun är knuttimrad med senvuxen fura från de lappländska skogarna och är riktigt lättbyggd. Pris 49 900 kr hos Bastuspecialisten.

Fina dagar nära vattnet önskar vi nog alla att få njuta av i sommar. För att göra dessa stunder på bryggan  till något alldeles extra så ger vi här några fina tips. Njut av en varm bastu eller sjunk ner i ett varmt bad i badtunnan när den svenska sommaren inte visar sig från sin bästa sida. För de stekheta dagarna behövs skydd mot solen och sköna stolar att koppla av i. Välkommen sommar!

Text Kisse Lindén

En klassiker i ny kostym! Stommen är byggd precis som en klassisk trätunna med 28 mm rundspontad gran i väggar och stadigt golv. Reglarna i botten är tryckinpregnerade och tunnan dras ihop med 2 blanka rostfria band. Innan tunnorna sätts ihop behandlas alla plankor i väggarna individuellt med en oljelasyr, detta för att säkerställa att inte det blir ränder när trät torkar ihop. Pris 16 900 kr, från Svenska Badtunnor

 

Färdigt paket med Premiumbrygga 8 m + 4,2 m landgång. Bryggpaket för dig som vill ha en stabil båtbrygga, passar till båt 8-12 m, bad, bus eller kanske i kombination med bastun för ett avkopplande dopp. Bryggan levereras som monteringsfärdig byggsats. Byggtid ca 1-3 dagar. Räcket är tillbehör.  Pris 47 400 kr hos Sorsele Stugan.

Solid kombinationsbastu för 4 till 5 personer. Tillverkad av 44 mm´s planhyvlade och knuttimrade väggprofiler av finsk gran. En fulländad bastu med både traditionellt bastuaggregat och infraröd bastuvärme. Inkluderar IR aggregat 2,4 Kwh samt traditionellt bastuaggregat på 6 Kwh. För dig som både vill ha det bästa av två världar. Pris från 28 995 kr hos Luxway.

Skärgårdstunnan Regal är en högpresterande badtunna med en innovativt integrerad cirkulationskamin. Badmiljö i följsamma former helt utan skarpa kanter. Precis så enkel att använda som vi alltid drömt om. Pris från 34 900 kr.

Elegant bastuhink 5 l i en sober tjärbrun färg med matchande skopa från Bastupunkten, 578 kr.

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar