Tvättstuga på sju kvadratmeter på bästa och smartaste sätt

Med Askos helhetslösning får en tvättstuga plats med både tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och utdragbar strykbräda på mindre än 1 kvm.

När familjen Lindh skulle bygga sin nya tvättstuga funderade de noga igenom hur de sju kvadratmetrarna kunde utnyttjas på bästa och smartaste sätt. Det skulle både vara fint och praktiskt samt ge en positiv känsla när man kom in. Här får du tips på praktiska ting som spar både tid och plats samt håller humöret uppe.

En tvättstuga är även en perfekt plats att torka blöta badhanddukar i. Dessa, i 100 % ekologisk bomull, kostar 69 kr respektive 179 kr hos Åhléns.

Från Åhléns kommer även denna snygga förvaringslåda med lock som gör det lättare att hålla ordning i tvättstugan. Den går att fälla ihop och kostar 99 kr/st.

Denna tvättkorg från Åhléns är hopfällbar och tar därför ingen plats när den är tom. Pris 99 kr.

En praktisk, infälld ho för handtvätt och dylikt som inte tar för mycket av rummets värdefulla yta kan du få när du beställer inredning från Marbodal.

Tåligt i tvättstugan blir det med en bänkskiva av laminat. Denna, med ekmönster, kan beställas tillsammans med inredning från Marbodal.

Midbecs tapetkollektion Paradiso är avtorkningsbar och kan kombineras på olika sätt för att få en lugn eller livlig atmosfär. Pris ca 780 kr/rulle.

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar