Pool, spabad eller kanske även välgörande bastubad

Med en giftfri Thermo pool från Poolstore med energieffektiva byggmaterial och alternativa produkter för rening och uppvärmning får du en miljövänlig plats för familjens lek, bus och avkoppling.

Sommarsäsongen anländer snabbare än du anar – och har du funderat på att skaffa dig en skönare trädgård, rekreationshörna eller annan privat plats för ett härligt spa med pool, spabad eller kanske även välgörande bastubad så är det tid för beslut. Här får du tips på både böljande poolområden och njutbara spastunder.
BadExtra har talat med Mats Hartelius på Poolkungen för en snabb överblick inför valet av pool.
Hur ser poolintresset ut Sverige för tillfället?
Marknaden ser ut att gå framåt och poolintresset är större än någonsin!
Vid val av pooltyp, vilka kriterier bör man främst gå efter?
Bra kvalitet, så välj inte en stomme av trä. Även bra garantier är viktigt. Bra stabil leverantör som har öppet året om. Välj gärna en rektangulär pool då den är enklast att täcka med smidiga pooltäcken.
Nämn några vanliga misstag?
Många köper för liten pool, vilket ofta brukar leda till missnöje. Tro inte heller att billigt är bra, det är det aldrig. Spara hellre lite längre och köp bra grejer från början som håller.
Vilka modeller är mest populära idag?
Rektangulär modell och storleken 4×8 meter är en ofta vald poolvariant.
Hur underhåller man sin pool på bästa vis?
Städa regelbundet. Gärna med en automatisk poolstädare så att det blir av!
Mät också vattenvärdena och justera en gång i veckan.

I detta utomhusspa från svenskaspadbad.com får ni plats åtta stycken som tillsammans kan känna bubblornas välbehag och njuta av härliga sommarkvällar!

Med en rektangulär miljöpool från Poolkungen får du en rejält tilltagen yta och en härlig plats att både sitta vid eller röra dig i. Prisexempel för 4×8 m ca 115 000 kr.

Skapa dig en vardagsutopi med Arjan Sauna by Sommarnöjen. Modern House är en modell i serien av bygglovsfria hus för njutning, avkoppling och nattgäster som levereras färdiga oavsett var du bor! Pris nyckelfärdigt med inredning, isolering, ytbehandling, uppvärmning och inbyggd belysning från 209 000 kr.

Med en praktfull stålpool från Pool4U av modellen Diamond Spa får du en unik och vacker rastplats gjord i exempelvis tålig koppar. Välj själv hur du vill ha den utformad för bästa personifierade egentid!

I Poolkungens modell Constance kan hela familjen njuta tillsammans. I det djupa spabadet ryms sju personer som dessutom får fotmassage från golvets fontän och ryggmassage vid sätet. Pris 149 900 kr.

Med det superexklusiva spabadet Platinum Elite från Artesian Spas får du avancerad lyx med bland annat tre härliga vattenfall.

Varmbadsmodellen 2005 har formgetts med integrerade sittbänkar och ett svagt lutande ryggstöd för en skönare upplevelse. Badtunnan i rostfritt och har åtta sittplatser som standard och en väl tilltagen sittbrunn. Paketpris 59 500 kr hos alltinomsmideochrostfritt.se.

Få lite extra fart på värmen med den lättplacerade och vedeldade badtunnan Bohemen från hikki.se. Den snygga inredningen i trä skapar exklusiv känsla och karet tål både söt- och saltvatten. Rymmer två vuxna och två barn! Pris 28 000 kr.

Med utomhusspaet från Denform får fem vuxna eller hela familjen plats. Ni kan även både sitta och ligga i de sköna liggsätena. Finns på Bauhaus. Pris 59 995 kr.

Investera i ett helt litet hus för avkoppling – en bastustuga. I denna modell från jukkatalo.se får du hela 35 kvm våningsyta och 28,5 kvm bostadsyta.

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar