Låta dessa sköna ting ljusa upp tillvaron i vintermörkret

SMAKFULLT OCH SMART
Nu när vi spenderar allt mer tid inomhus är det extra viktigt att omge sig med saker man tycker om och trivs med. Så varför inte låta dessa sköna ting ljusa upp tillvaron i vintermörkret?

Oxford från Björbo Badrum

Är det hög tid att totalrenovera badrummet? Eller kanske bara byta ut badrumsmöblerna? I vilket fall som helst är Oxford från Björbo Badrum det perfekta valet för dig som söker en tidlös, rustik stil som håller i generationer. Pris ca 25 000 kr för utförandet på bilden.

Nobel från Krebs

Nobel från Krebs är en klassisk kristallkrona som är IP44-klassad och därmed säker att använda i våtrum. Empirekronan är 49 cm i diameter och 46 cm hög. Helslipad kristall i första kvalitet. Flottare än så här blir det knappast. Pris ca 10 500 kr.

Louis handduksring bronsoxid från Vedum

Louis handduksring bronsoxid från Vedum är en elegant handduksring i klassiskt utförande som har potentialen att bilda pricken över i:et i varje badrum. Ett praktiskt och utrymmessparande substitut till handdukstorken. Måtte 21×21 cm och pris ca 688 kr.

Gustavsberg

Är din nacke också trött på den hårda, kalla badkarskanten som ett obligatoriskt komplement till ett i övrigt varmt och skönt bad? Då kanske det är läge att investera i denna smarta och bekväma badkarskudde från Gustavsberg, tillverkad i vattenavvisande material. Pris ca 395 kr.

Birillo från Tapwell

Birillo från Tapwell är en elegant engreppsblandare i borstad koppar som i och med sitt innovativa utförande har förmågan att lyfta ett helt badrum. Pris ca 2 590 kr.

LÄS MER OM POOL

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar