Förvaring – perfekta förvaringslösningar som inte syns

 

Skagen rack förvaring

Skagen rack

Förvaring till duschen
Alla vill vi väl underlätta vardagen så mycket det bara går med bra förvaring. Det kan exempelvis vara att få plats med allt man behöver trots att utrymmet är trångt eller att hitta den perfekta förvaringslösningen som inte syns. Här får du några inspirerande tips på förvaring av Karin Karlsson från Macro Design.

Hur kan man på ett enkelt sätt förenkla vardagen i badrummet, exempelvis om man har trångt om plats eller särskilda behov.
När man planerar sitt badrum är det viktigt att man tänker på hur ens behov ser ut samt vilka möjligheter och begränsningar rummet erbjuder. Ofta ser verkligheten annorlunda ut än bilderna som visas upp i diverse inredningstidningar. Oändligt med utrymme och inte en ogenomtänkt pinal så långt ögat kan nå. En av de viktigaste detaljerna är förvaringen. Hur stor kommod får du plats med? Vill du ha en enkel spegel med belysning, eller behövs det ett spegelskåp för att få plats med allt? Kanske ett högskåp? Även våra allra minsta möbler har förvaring i den stora klassen. Nästan som trolleri faktiskt.
Kan en duschvägg vara smart? Ja, våra är det. Vi har t ex lösningar som du kan fälla in mot väggen när duschen inte används, duschar utan trösklar som är lätta att kliva in och ur, lite lägre duschkabiner som får plats där vanliga kabiner går bet. Skulle det vara så att vi inte har den duschen du vill ha så kan vi skapa den! Våra duktiga medarbetare har lång erfarenhet av att rita speciallösningar till alla sorters utrymmen. Vi älskar att rita duschar för sneda tak eller rör som är i vägen. Hur ser ditt badrum ut?

Horizont duschhandtag förvaring

Horizont duschhandtag
Med Horizont duschhandtag lyxar du till din dusch samtidigt som du får en integrerad handdukshängare. Perfekt när du har duschat klart, bara att glänta på dörren och ta din handduk.

förvaring

Horizont stödhandtag
Smart och enkel lösning tillverkad av naturfärgade aluminiumprofiler och fästen i massiv kromad metall. Använd som ett stödhandtag i din dusch, handdukshängare på vägg eller i glaset på din duschvägg.

förvaring

Tide duschsits
Tide är en exklusiv duschsits i Corian och kan monteras i alla våra Fjord & Box duschkabiner. Sitsen är testad och godkänd för att monteras direkt på vägg om du reglar upp innan.

Skagen rack förvaring

Skagen rack
Nu finns Skagen Rack för förvarings, hyllor som har gott om plats för hela familjens produkter. Schampo, balsam, duschkrämer, borstar och hyvlar får enkelt plats i de smart utformade trådkorgarna.

förvaring

Specialanpassad dusch
Att skapa sitt eget drömbadrum kan ibland falla på en sådan enkel sak som att hitta en speciell duschlösning, i ett unikt mått eller höjd. Vi ritar unika speciallösningar varje dag i olika mått och höjder. Möjligheterna är oändliga, det är bara fantasin som sätter gränser för förvaring.

Redaktionen tipsar!
4 små ting som förskönar och förenklar

förvaring

Eleganta duschhyllor från Unidrain i rostfritt stål för montering i hörna. Hyllorna monteras genom att limmas upp på väggen och kräver därför ingen håltagning i varken väggplatta eller tätskikt. Foto:Jafo/Formobad i Lund

förvaring

Praktisk korg i guldfärgad metall med krok. Bara att hänga fast på duschdörren eller stången, 99 kr hos Lagerhaus.

förvaring

INRs serie Epic har unika pivotgångjärn som med tyngd och skärpa svänger duschdörrarna elegant mellan öppet och stängt läge.

förvaring

Åhléns tvålkopp Kroksjön med två sugproppar hänger stadigt på plats utan håltagning,
49 kr.

Text Suzanne Linge
LÄS MER OM HANDDUKSTORKAR
LÄS MER OM KAKEL
LÄS MER OM GOLV

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar