Badkar för alla sinnen i badrummets hemligheter

BADKAR FÖR FLERA SINNEN
Njut med flera sinnen i badrummet. Ett estetiskt tilltalande badkar att ligga i, ett väldoftande doftljus, färgglada och mjuka handdukar att torka sig med. Visst låter det underbart? Här kommer några produkttips för dig som tycker att detta verkar lockande.
Badkar
Motion 140 c från Westerbergs Motion är ett snyggt och elegant massagebadkar från Westerbergs där det onödiga och överflödiga är bortskalat. Ett kar med tidlös design som kan leva i många år framöver och passa in i badrummet oavsett förändringar. Pris ca 30 000 kr.


Outline Lite från Smedbo Funktion i kombination med estetik. Ytskikt av polerat krom och kärna av massiv mässing säkerställer att Outline Lite från Smedbo aldrig rostar. Pris 960 kr.


Doftljus från Gant Njut med alla sinnen när du ligger i badet. Detta doftljus från Gant har 40 timmars brinntid och en ljuvlig doft av tall. Pris ca 399 kr.


Amarillo från Jotex Njut av sköna och vackra handdukar av amerikansk bomull. Amarillo finns som handduk, badlakan och extra stora badlakan. Pris 179 – 278 kr hos Jotex.
Här får du några bra tips om du som vill använda mörkta material i ditt badrum?
Mörka golv skapar en ombonad känsla – och mitt tips är att komplettera med trädetaljer. Det kan vara en pall eller ett litet bord med ljus och snäckor t ex. Kanske ett vintage-skåp…Satsa också på riktigt fina handdukar – det ger genast en ”lyx/spa-känsla” En stor grön växt blir fantastiskt läckert men det går bara att förverkliga om man har fönster/naturligt ljus in i badrummet Sen bör man också vara noga med ljussättningen – att kunna dimra belysningen i ett badrum för att skapa stämning Valet av färg på fog beror sedan helt på hur plattan ser ut Våga ta ut svängarna och använd fantasin – det ska kännas Oahhhh när man öppnar dörren till badrummet Våga ha mörka väggar också, eller måla taket svart!

LÄS MER OM BASTUBAD
LÄS MER OM EGENODLADE KRYDDOR
LÄS MER OM TRÄGOLV

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar