Badrumsmöbler med de grå tonerna blir varmare

BadrumsmöblerBadrumsmöbler från Macro Designs serie Lagan kommer nu i den nya färgen varmgrå.

Macro Design tipsar om de hetaste trenderna
Vilka är de tydligaste trenderna inom badrumsmöbler?

– Badrumsmöblerna har tunna linjer med enstaka designade detaljer och nu ser vi tydligt att varmare toner letar sig in i badrummet även på möblerna. Exempelvis så har vi tagit fram en varmgrå färg till vår möbelserie Lagan, som har mottagits väldigt väl.
– De dova gråblå tonerna blir en stor favorit framöver, en fortsättning på de dova blågröna tonerna som är så snygga till mässing. Stilen är avskalad men inte bara svartvit utan gärna med de lite mörkare gråaktiga färgerna på väggarna. Den medvetne målar även tak, dörrar och lister i samma färg. De grå tonerna blir varmare. De aprikosrosa färgerna är fortfarande väldigt trendiga som komplementfärg om de kombi- neras med strama detaljer i trä eller metall, gärna på oväntade ställen som skåp eller på golv. Det är viktigt att stilen hålls stram annars blir rosa lätt överromantiskt.

Mässing har blivit en stor favorit

– Badrumsmöbler med tredimensionellt och mönstersatt kakel på väggar och alla typer av golv i fiskbensmönster. Känns också rätt just nu som kontrast till helmatta enfärgade väggar.
– Accessoarerna kan vara i naturmaterial som trä eller korg eller metall, gärna mässing som blivit en stor favorit eller i slät keramik i sobra färger. Hamanhanddukar och linnehanddukar mjukar upp och ger en bohemisk touch i allt det strama.

Hetaste produkten?

– Den låsbara minikylen som passar perfekt i våra nya högskåp. Där kan du förvara dina dyrbara krämer, smink, nagellack och mediciner vilket förlänger hållbarheten på produkterna.

Vad blir inne och vad blir ute?

– Duschväggar med Briljantglas! Konsumenten efterfrågar ett klarare glas och det lanserar vi nu. Traditionellt glas upplevs många gånger som grönt, men Briljantglaset är klart som en fjällbäck helt utan färg. Det tror vi kommer efterfrågas mycket mer framöver.

LÄS MER OM BYGGKERAMIKRÅDET
LÄS MER OM PROFFSKOCKENS NYA KÖK
LÄS MER OM MINIDRIVHUS

Text Suzanne Linge

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar