Badrum ska vara ombonade, lättstädade och hygieniska

BadrumFör dig som vill ha ett sobert, tidlöst och gediget badrum finns tvättställspaketet Mezzo, från Vedum. Underskåp Line mellangrå, pushöppning och tvättställ i porslin, 14 175 kr. Spegelskåp Premium 600 mm mellangrå med led-belysning, 11 133 kr. Högskåp Mezzo Plus, 9 280 kr.

Med mattor, stolar, skåp och tavlor möblerar vi nu våra badrum för att skapa den där härligt ombonade känslan.

Det här är inget nytt utan i själva verket en hundra år gammal trend som gått varvet runt! I början av förra seklet ställde man helt sonika in baljan i ett vanligt rum när det var baddags. Nu är vi nästan där igen men med lite större valmöjlighet och design i blicken.
Ett annat signum för våra toaletter och badrum idag är att det ska vara lättstädat och hygieniskt. Det ska vara ordning och reda men samtidigt välkomnande och ombonat. Detta ställer en hel del krav på våra sanitetsporslin och badrumsmöbler och det läggs ner mycket energi för att uppfylla kraven från oss konsumenter både när det gäller funktion, utseende och kvalitet.

Lagan är en serie att tycka om, oavsett smak och personlighet har Lagan något för alla. Stilrena möbler som är lätta att kombinera för att passa badrummet. Tvättställen är av äkta sanitetsporslin som är det mest hållbara materialet och lättstädat. Välj mellan 5 olika tvättställ till Lagan-serien: Slim, Square, Deep, Hide eller Sand Round. Macro Design. Pris ca 4 400 kr.

LÄS MER OM BYGGKERAMIKRÅDET
LÄS MER OM VÄRMESYSTEM SOM SPAR PENGAR
LÄS MER OM SNEDSTÄLLDA KÖK

Text Kisse Lindén

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar