Badrum med den råa känslan av grått murbruk bryter av

Hos Konkret Ola Hedlund Design hittar du stilren inredning för badrum som handfat, bord och bänkar i betong men även mindre produkter som fat, lampfötter, väggklockor och ljusstakar. Modern design ihop med högsta kvalité ger produkterna en lyxig själ och känsla.

I detta generöst tilltagna badrum har man låtit den råa känslan av grått murbruk bryta av mot toppmoderna detaljer. Mixen mellan grått och honung är behaglig för ögat och för tankarna till Italien eller franska Rivieran. Här finner du sju ting som sätter stilen.

Tapwell TVM 7200 edition 2 känner av om trycket i det inkommande vattnet ändras och justerar då förhållandet mellan kallt och varmt vatten. Detta ger en mer exakt blandning och du slipper exempelvis kallvattenstötar. Pris 7 495 kr.

Josefine är en lyxigt mjuk och högabsorberande handduk i 100 procent bomull och ingår i Jotex kvalitétsnivå J-Premium. Pris för 149–199 kr/2 st.

La Roche är en klinker för ditt badrum som har ett rustikt sten- och betongutseende med mycket liv och rörelse. Kulörerna är naturliga och plattan finns i vitt, lera, brunt och grått. Pris för plattor 80×80 cm, 915 kr/kvm hos Kakelspecialisten.

Förvisso inte en äkta matta, men ganska nära. Kelimmattan Bazaar mäter 140×200 cm och kostar 1 699 kr hos Åhléns.

Svep in dig i Åhléns badrock Sand som färgmässigt matchar resten av inredningen. Lyxigt efter badet. Priset är 599 kr.

LÄS MER OM BASTU

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar