Badkar för just dig gör upplevelsen än bättre

Stillsam badrumsvistelse
Att ta ett härligt bad är en njutning många längtar efter och önskar att de kunde få göra oftare. Ett unikt och personligt präglat badkar för just dig gör upplevelsen än bättre. Här får du förslag på klassiska och exklusivt designade badkar för att förhöja det avkopplade nöjet.
badkar
Klassiskt badkar

Modellen Victoria 157 från Westerbergs är ett klassiskt badkar som passar bra hemma hos dig som har ett mindre badrum. Pris från 7 995 kr.
badrumVacker rymlighet
Designbadkaret Martinique från Skånska Byggvaror är både vackert och stabilt att vistas i. Pris 7 295 kr.
badrumHärligt hallonrött
Badkaret La Belle från Villeroy & Boch skapar varma toner med sin hallonröda nyans och i grafitsvart.
badrumKromade tassar
Det lyxiga akrylbadkaret kommer från Residenshome.se och är skapat i klassisk stil med kromade tassar samt efterliknar grå marmor. Pris 16 500 kr.

Smidig lyx
Badkaret Cayman från Skånska Byggvaror är enkelt att ställa in för att börja användas så snart du önskar. Det rymliga karet är dessutom stilfullt och höjer badrummets atmosfär. Pris 8 995 kr.
Det tveklöst mest populära alternativet just nu är metallbadkaren i koppar och mässing. Stora badkar är vad som efterfrågas just nu, vi säljer fler och fler tvåmeters-kar vilka många anpassar resten av badrummet utefter.
Vad är det viktigaste att tänka på då man ska välja badkar?
Ta tiden att utforska alternativen. Det finns hur mycket som helst att välja mellan så slå inte till på första bästa. Om man fastnar för ett speciellt alternativ så kolla gärna upp referenser, det finns en hel del kar som inte är så bra som de ger intryck av. Tänk på att det är en stor investering som man vill vara nöjd med resten av livet. Det tveklöst mest populära alternativet just nu är metallbadkaren i koppar och mässing. Stora badkar är vad som efterfrågas just nu, vi säljer fler och fler tvåmeters-kar vilka många anpassar resten av badrummet utefter.
LÄS MER OM KAKEL
LÄS MER OM KAKEL, KLINK OCH MOSAIK
LÄS MER OM BELYSNING

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar