Här får du exempel på smarta förvaringsprylar till ditt badrum

Nu kan du välja var du vill ha spolplattan! Geberits nya spolplatta Omega 70 är anpassad för ett modernt badrum. Välj mellan borstat stål eller glas i fler färger. Finns som beställningsvara hos de flesta badrumsleverantörer och hos VVS-butiker. Pris från ca 3 900 kr.

Ett litet badrum är i stort behov av bra förvaring. Tänk på att använda väggarna, pryd utrymmet ovanför dörren med en hylla och köp flyttbara krokar att hänga på dörren. Här får du några andra exempel på smarta förvaringsprylar till ditt badrum. Ibland är det de enstaka detaljerna som sätter prägeln i badrummet. Tänk därför till lite extra vid val av tillbehör för din oändligt essentiella toalett.

I serien Hafa one har man lagt lite extra tanke kring den smarta förvarings- och helkroppsspegeln med hyllor på baksidan och ett lättillgängligt eluttag. Pris från 3 795 kr.

Med Imse spegelplatta får du snabbt en smart rakspegel eller extraspegel för barnen utan att slösa på någon yta alls! Den är självhäftande, immar inte igen lika lätt och fästes direkt på kakelplattor med måtten 15×15 cm. Pris 119 kr hos designonline.se.

Hyllan Skagen Rack från Macro har plats för massor av duschtillbehör i de smidiga trådkorgarna och krokarna. Du döljer dessutom produkterna eftersom hyllan har ett snyggt hölje i vit frostad akrylplast. Pris 1 595 kr hos sigro.se.

Den läckra handdukshyllan i frostat glas och krom från Duschbyggarna gör att du alltid har fräscha handdukar intill duschen. Monteras direkt på duschglaset.

Hyllan Flex från Cult Design skapades just med ändamålet att lösa förvaringsproblem på små ytor utan att behöva skruva och göra hål i väggen. Smart! Pris 790 kr hos milq.se.

Det extremt praktiska tvättställsskåpet från serien Lillången hos Ikea har bland annat vunnit pris för sin design. Här ser ni en ytterst kompakt modell med smarta funktioner för mycket förvaring. Pris 995 kr.

Den eleganta vita hållaren för toalettrullarna kommer från varumärket Menu och de lätta och uniforma linjerna med rundad bas skapar en badrumsserie med en självklar elegans. Pris 540 kr hos Länna Möbler.

Ge ditt badrum ett lyft med en ny piffig toalettsits. Kan 3001 Exclusive från kandre.se finns i flera läckra färger och har en högglansig yta, eleganta beslag samt mjukstängning. Pris ca 1 695 kr.

INFO: https://badextra.se/mobler/

 

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar