SWIMMINGPOOL TILL ALLA SOM ÄLSKAR ATT BADA

Barn älskar att bada i en swimming pool. Den hårt arbetande föräldern kanske älskar att ha egen tid i bastun. Och kompisgänget älskar att skratta ihop i spabadet på altanen. Eller så kanske det är så enkelt att alla älskar alla tre sakerna? Men vilken prioriterar du högst på listan när du ska göra en investering? Vi hjälper dig med lite inspiration och tips.

SWIMMINGPOOLNiveco Line Exclusive är främst inriktad på unika tekniska lösningar och den innehåller också ett stort utbud av specialdesignade element som uppfyller alla krav även för de mest krävande kunderna. Dessutom består utbudet av Niveko produkttillbehör av en stor mängd tekniska enheter, teknikrum, bufferttankar, stenar samt högkvalitativa poolskydd och andra tillbehör. Läs mer på spapartsnordic.se.

Vilken typ av pool tycker du är snyggast?

Skimmerpool innebär att ytan kommer högre upp, och gör att den synliga poolväggen blir minimal. Niveko är först ut med försänkta detaljer ”Embedded details” vilket innebär att skimmer, lampor och inlopp är försänkta i poolväggen. Framför allt så är en så kallad slimskimmer lägre och bredare. Overflow på din pool? Då har du vattennivån ända upp till poolkanten. Overflow-pooler har en uppsamlingskanal runt hela poolen och ger ett exklusivt utseende där vattenspegeln ligger i nivå med poolens överkant och markbeläggning. Brukar levereras med uppsamlingstank och overflow-teknik som genererar automatisk vattenpåfyllning. På vissa modeller har du ingen överrinningsränna utan vattnet försvinner omärkligt in i trädäcket eller stenläggningen, direkt och diskret.

Med ett spabad kan du njuta, få massage och träning

När du ligger där omgiven av värme och bubblor känns livet riktigt bra! För en skön ryggmassage kanske du har roterande munstycken med vattenmassage. En reglerbar vattenstråle träffar och får igång muskler och blodcirkulation. Vid luftmassage är luftmunstycken monterade i badkarets botten och blåser ut tusentals luftbubblor. Detta påverkar huden och blodkärl och gör så att blodcirkulationen ökar och rensar gammalt slagg i kroppen. En vedeldad badtunna ger en avkopplande upplevelse med värme och mysigt knaster från elden. Vill man satsa på en träningsanläggning i kombination med spa och pool, så väljer man ett swimspa. Swimspa erbjuder dig möjligheten att med hjälp av jetströmmen i vattnet kunna simma på samma plats utan onödiga vändningar. Med den ställbara jetströmmen som ditt motstånd kan du simulera en riktig simtur utan att behöva ta dig till ett badhus eller investera i en stor pool.

En Storpool kan du sänka ned i gräsmattan eller bygg runt den med ett trädäck i anslutning till en veranda. På detta sätt får du den äkta poolkänslan utan att det kostar för mycket. Du kan också ha den stående som den är på gräsmattan. På bilden 6,1×3,6 m oval och 1,32 m djup. Hela paketet kostar endast 18 490 kr inklusive ett kraftigt sandfilter med pump, borstar, håvar, dammsugare och övriga tillbehör som behövs för att hålla poolen ren. Från J&F Fritid.

En åttaformad pool ger mycket pool för pengarna. En åttaformad poolstomme är marknadens starkaste i sitt slag och behöver inga extra stöd utan klarar att stå helt fristående. Pris från 50 720 kr, beroende på storlek. Från Poolkungen.

Vacker pool där man även tänkt på att göra ett ordentligt utrymme runt om i form av en stenläggning. Poolpaket med helgaveltrappa, en totallösning med fast pris från 99 900 kr hos Kustens Pool.

LÄS MER OM BASTUBAD
LÄS MER OM TRÄDGÅRDSBELYSNING
LÄS MER OM BLOMSTERARRANGEMANG DOREEN OCH KRISTER

Text: Scharlotte Peppare

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar