Badrum med mässing, brons och vackra klinkers till

Sidsids nya exklusiva badkarsmodell i mässing. Bränd i eld för att få fram den vackra patinan på utsidan och med en polerad insida samt detaljer. Med handdukshållare på ena sidan samt ringar på gavlarna. Snyggt i alla badrum.150 cm lång, 29 500 kr.

Svårt att koppla av i ditt färgglada badrum? Sobra jordfärger skapar lugn och trygghet. Mixa mässing, brons, bomullstextilier och vackra klinkers i vinter. Tänd lite levande ljus och kryp ned i ett gediget badkar som förvandlar ditt badrum till ett lyxigt spa.

Svea tvättställsblandare i brons från Svedbergs, inkl. bottenventil, 3 830 kr.

Terra hexagon mix dekor från Konradssons kakel är en nyhet som känns spännande men ändå jordnära. En snygg mix av mönstrande och slingrande plattor, 20×20 cm, 792kr/förpackning.

Ella handduk i ekologisk bomull, har en hög ögla för att ge en mjuk känsla. Finns i olika storlekar. Från 99 kr hos Himla.

Med Ballingslövs skåp Hide Away 70 får du dold badrumsförvaring med formstark fasad och luftig insida, anpassad till badrummet.

Stilren tvålpump i mässing. Pris 299 kr hos Åhlens.

Mattan Zenit för ditt badrum med klassiskt art déco-inspirerat grafiskt mönster. Extra tjock och mjuk frotté med hög absorptionsförmåga, 149 kr hos Hemtex.

LÄS MER OM GOLVBRUNNAR

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar