Bada ute året runt

Svalkande vatten är ett måste när solen skiner. Att ha en pool i sin trädgård är en skön lyx och ett fantastiskt sätt att umgås. Man kan lätt semestra hemma och få den rätta känslan. Finns det inte plats för en pool så kan ett spabad vara ett enkelt och härligt alternativ.

Viskan Ekerö.

Stor massagevariation med Viskan Ekerö. Detta spabad har sex platser varav en härlig liggdel och två hörnsäten med nackmassage. Ett av hörnsätena är dessutom utrustat med massage för underarmarna, vaderna och fötterna. Pris 134 900 kr hos viskanspa.se

Många av oss drömmer ju om en egen pool. Men har man inga stora ytor och ändå vill ha tempererat bad att sjunka ner i så är ett spabad ett enkelt alternativ. Ett spabad kräver inga omfattande mark- eller installationsarbeten man ställer det helt enkelt på en plan yta, som klarar av vikten, fyller upp med vatten och kopplar till elen. Sen är det bara att njuta av massage och relax dygnet runt året runt! Det är fördelar som dessa som gör det möjligt för spabadet att flytta in till storstan.  Med tanke på hur enkelt det är att installera ett spabad passar det naturligtvis fantastiskt bra även på en större balkong, uteplats, innergård eller terrass. Finns möjligheten  att välja placering, tänk in hur solen ligger på under olika tider på dygnet och var utsikten är som vackrast.

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar