Trendspaning för badrumsinspiration kommande år

TrendspaningTrendspaning på Vedums badrumsserien Free som har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Här med tvättställ Compact, en grundare variant för mindre badrum, samt den nya drivvedsinspirerade luckan Light Wood.

Trendspaning om hur vill vi ha våra badrum?

Här har vi på BadExtra sammanfattat flera leda nde trender som vi tror kommer stort i år. Självklart ger även några av våra ledande tillverkare sin syn på saken. Läs och inspireras.

Rofylldhet – Klarhet – Utrymme för kontemplation. Detta är hur designern Christian Werner beskriver den vision som gav upphov till Duravits L-Cube – ett badrumsmöbelprogram som tar bort alla onödiga element för att uppnå den ultimata förenklade skönheten. Med färre ”distraktioner”, inspirerar badrummet användaren att verkligen koppla av och varva ner.

Trendspaning för varje människa behöver egen tid och en plats att dra sig tillbaka från dag-till-dag livet och för att stärka kroppen, sinnet och själen. I skapandet av P3 Comforts har Duravit och Phoenix Design koncentrerat sig på definitionen av komfort. Som design uppfyller den mycket grundläggande mänskliga krav på utseende och funktionalitet, men det kräver också att det upplevs av alla sinnen.

Raval – Design av Mats Theselius exklusivt för Marrakech Design. Här har Mats sökt förena skandinaviska och arabiska element till ett samtida uttryck. Heta nyheter från Svedbergs. Du kan få din badrumsmöbel i vilken kulör du vill. Välj mellan 1 950 olika nyanser. Här i ett badrum med trendigt kvadratiska plattor i stort format.

LÄS MER OM ATT BADA UTE ÅRET OM
LÄS MER OM PLÅTTAK
LÄS MER OM BÄNKSKIVOR

Text Suzanne Linge

 

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar