Ola Danielsson från Ballingslöv tipsar och inspirerar

System 10 Ballingslöv

System 10 – en av Olas favoriter i Ballingslövs sortiment.

Ola Danielsson från Ballingslöv tipsar om kommande trender och hur man undviker de vanligaste misstagen vid bygge av nytt kök eller badrum. Han avslöjar även sina personliga favoriter i Ballingslövs sortiment.

Vad är viktigast att tänka på om man ska bygga nytt kök eller badrum, anser du?
– Den faktiska logistiken, sedan framför allt att man ska analysera behovet av förvaring. Att se över flödena är viktigt, alltså hur man vill jobba med överskåp oh underskåp i köket. Vad för slags kök man väljer är tycke och smak, men att välja ärliga materialval med en långsiktighet tycker jag är oerhört viktigt.

 De vanligaste misstagen man gör?
–Att man inte tänker igenom noga utifrån sina behov, både nu och framåt. Köket är en sambandscentral och att funderar på vilka eventuella behov man har framåt handlar om en hållbarhetsfråga. Köken ska hålla länge.

 Vad blir inne respektive ute 2019?
–Vi ser mer ombonade färger och fortsatt trämaterial. Det som inte är lika populärt är extremt blankt och skrikiga färger. Annars finns det egentligen inget som är ute eller inne skulle jag säga. Att göra egna trygga och långsiktiga val är viktigare än vad som anses rätt eller fel.

Några nya innovationer/teknik/produkter på ingång?
–Det är det uppkopplade köket som du kan styra via din telefon och på avstånd.

Har du någon personlig favorit bland ert sortiment? I så fall, vilken?
–Jag tycker vår helmassiva Woodlucka är en fin produkt och även System 10. Wood för att det är ett äkta massivt och vackert material. System 10 för att det endast är 10 millimeters smala distanser mellan luckorna. Ett arkitektoniskt tänkande som gör det möjligt att skapa genomgående linjer och geometrier och som är luckor man kan flytta vidare i sitt hem och inreda med.

Är du ute efter nytt kök eller badrum? Kolla in Olas favoriter och Ballingslövs övriga sortiment.

Intresserad av mer badrumsinspiration? Klicka här.

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar