Nya Empire från Macro Design – här är den!

Nya Empire från Macro Design

Nya Empire från Macro Design – här är den! Macro Designs produkter bygger på äkta hantverk och är tillverkade i Laholm. Företaget har specialiserat sig på att skapa innovativa lösningar för kunders olika behov Detta genom att specialdesigna måttanpassade duschar för annorlunda utrymmen och utveckla nya produkter för den nordiska marknaden. Nu presenterar Macro Design stolt den nya duschserien Empire.

– Det är med stor glädje vi nu lanserar vår nya duschserie Empire. Empire är en nyskapande dusch i modern industriell design som garanterat skapar dramatik och kontraster i badrummet berättar Johan Aspemar, VD.

–  Empire lanseras i tre bredder; som duschhörna, skärmvägg eller swingmodell. Den kan även fås i två olika utföranden – en modell med utanpåliggande avtagbara spröjs, och en modell utan spröjs med ett rent designuttryck fortsätter Johan.

–  Tack vare att duschen är konstruerad med mattsvarta aluminiumprofiler runtom duschglasen så blir den anmärkningsvärt stabil. Att öppna och stänga Empire är som att öppna och stänga ett lyxigt kylskåp – och det är precis den känslan vi har velat nå fram till avslutar Johan.

–  Intresset för vår nya duschserie har på kort tid blivit rekordstort, konstaterar Veronica Dribe, Försäljnings- och Marknadschef.

– Utöver att det är en nyskapande produkt som vi lanserar, så tror jag också att det stora intresset bottnar i en attraktiv prispunkt och det faktum att vi lämnar 20 års garanti på även denna duschserie. Inom kort så kommer Empire att finnas tillgänglig hos ett stort antal av våra återförsäljare runtom i Norden, vilket känns väldigt spännande, avslutar Veronica.

Mer inspiration för hemmet här!
Fler produktnyheter för badrummet här!

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar