Kakel på våra väggar och golv i badrummet

Med Amfissa dekorkakel 20×20 cm från Freese & Bruno skapar du en häftig och samtidigt mystisk vägg.

Det våras för mönster på våra väggar och golv. Flyt in i en värld av extrema valmöjligheter för att finna din önskade stil. Med alla variationsmöjligheter som finns med mängder av plattor kan du själv skapa dig ditt eget individuella uttryck. Vi presenterar även ett mindre nedtonat urval med sublimare toner – men med extra struktur, balanserat format eller lyster.

En nyhet hos Kakelspecialisten är kakel Bucchero som blandar en sofistikerad look med gammaldags och handgjord känsla. Plattorna är smyckade med romantiska mönster i spets.

Klinkern La Faenza Ros Pretiosa från Kakeldaxgruppen är en supertålig platta som passar på väggen, golvet, i hallen, köket badrummet eller utomhus.

Det danska företaget Made a mano mixar handgjort med moderna tekniker och har bland annat skapa detta kakel med en lugnande energi och vackra färger.

Dekorsten livar upp och stabiliserar vilken köksinredning som helst. Denna rustika platta kan användas som hel vägg eller enbart ett mindre parti. Här i ett exempel från Golvabia.

En av sommarnyheterna hos Marrakech Design är kakel Rosendal med sina läckra, metalliska 20×20-centimetersplattor. Inkommer i juni. Pris 995 kr/kvm.

Den sexkantiga plattan Hexatile från Konradssons kan du använda på både vägg och golv och går att antingen välja i svart, vitt eller varför inte mixa?

Kakelplattan Oporto från Konradssons kakel är en vit basplatta med lantlig blå dekormix, ett exempel på patchwork – där du själv skapar unikt utseende likt ett stort lapptäcke. Använd enbart mönster eller variera med en helt vit basplatta. Perfekt både vid badet eller kökshon. Pris 499 kr/kvm.

Den häftiga kakelplattan Corti Signorie från Konradssons kakel säljs i förpackning om 25 plattor med slumpvalda motiv. Och som ni ser känner den sig rejält hemma på badrumsväggen! Finns i vitt, gul, grönt, blått och som dekor. Pris 910 kr/kvm.

Även tvättstugan kan behöva sig ett lyft och varför inte kakla en del av väggen? Här ser ni ett exempel med grönt kakel ur sortimentet Glas från Konradssons.

Skapa struktur och rörelse på golvet med nyheten Geotiles Quartz som endast finns hos Kakeldaxgruppen. Pris: 299 kr/kvm.

Hur tjusigt är inte det här kaklet, speciellt med en guldkran som matchande detalj? Kaklet Komon är skapat av Made a mano och ger en skinande start på din dag!

Text Malin Johansson

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar