7 perfekta ting för ett badrum med romantiska undertoner

Vad vore ett romantiskt badrum utan hjärta? Här i form av en badrumsmatta i 100 % bomull. Pris 99 kr hos Åhléns.

Atmosfären i detta badrum är fylld av en rogivande nostalgi som passar väl till det gamla stenhuset vid havet. Här finner du 7 perfekta ting för ett badrum med romantiska undertoner.

Badkaret Lewis I santitetsakryl från Skånska Byggvaror är 155 cm långt och står på gammaldags tassar. Det har 5 års garanti mot sprickbildning samt missfärgning och finns även i svart. Pris 5 895 kr.

J66 Limestone Grey 596×596 mm från Bricmate är en kalkstensinspirerad designplatta med känsla av kalksten men med granitkeramikens överlägsna kvalitet och tålighet. Passar i både kök, hall och badrum och är dessutom frosttålig. Pris ca 842 kr/kvm.

Gustavsbergs badrumsserie Logic har kompletterats med tvättställs-, vägg- och högskåp med fronter i ny design och två nya färger; Classy White och Woody Grey samt två nya spegelskåp och flera olika handtag som tillval.

Läckra badkarsblandaren Oxford kombinerar ett klassiskt utseende med modern engreppsfunktion. Finns hos Nacka Byggnadsvård för 4 110 kr.

Detta maffiga kopparbadkar från Barrolin är 165 cm långt och kostar 23 000 kr inklusive kopparbottenventil. Badkarsblandaren Princeton kostar 3 700 kr och kandelabern 950 kr.

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar