Spapool både för vinter och sommar bad

SpapoolAqvis spapool är en kombination av spapool och en helt vanlig lite mindre swimmingpool. På sommaren njuter du av svalka och på vintern av värme. Spapoolen har en isolerande funktion och är försedd med Aqvis pooldeck, det hjälper till att behålla temperaturen i poolen även vintertid. Pris på offert.

Spapoolen är en lite mindre pool till ytan som kan användas alla årstider. På svala sommardagar värms den lätt och snabbt upp till en behaglig temperatur medan varma dagar används den för ett avsvalkande dopp. Under vintern kan man lätt hålla en skön temperatur då poolen är välisolerad med ett praktiskt toppskydd som är lätt att ta av och på.

En skön stund kräver en skön och vacker stol. Hos inred.se finns denna färgglada vilstol i smide. Går att få i färgerna: gul, orange, lime, mörkgrön, oliv och svart, 3 450 kr.

Med Thermecro solfångare från Folkpool höjer du badtemperaturen med flera grader på en enda dag. Fungerar även vid låga ute-temperaturer och finns i 3 storlekar. Pris från ca 29 900 kr.

Varför inte passa på att träna lite när andan faller på! Aqua Disc från Folkpool är ett handredskap för träning av armar som skapar ett stort motstånd i vattnet, 390 kr/par.

LÄS MER OM BUBBELPOOLER
LÄS MER OM ATT ODLA I PALLKRAGE
LÄS MER OM AGASPISEN

Text Kisse Lindén

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar