Spabad hjälper kroppen att koppla av på bästa sätt

Spabad Skönt, vackert och praktiskt spabad som har tryckimpregnerad furutrall vid pool och stenparti. Från Villa Moelven

Spabad, bubbelkopp, jacuzzi eller kalla det vad man vill, kan sammanfattas med ordet livsnjutning och har blivit omåttligt populärt i våra hus och hem. I vattnet känner man sig tyngdlös och rofylld på en och samma gång och ett varmt spabad hjälper kroppen att koppla av och återhämta sig på bästa sätt. Det sätter igång kroppens blodcirkulation då det masserar muskler och leder som i sin tur motverkar stress och muskelvärk. Med vattnets naturliga bärförmåga reduceras kroppsvikten med nästan 90 procent, vilket även det gör att spänningar i muskler och leder minskar. Det varma masserande vattnet frigör också endorfiner i kroppen som är vår egentillverkade måbra-medicin.

Folkpool axlar numera rollen som enskild återförsäljare av välkända Jacuzzi – originalet bland spabad. Samtliga Jacuzzi-modeller är försedda med jetmunstycken som har en noggrannt avvägd mix mellan luft och vatten och med exakta placeringar ger bästa möjliga massage-effekt. Finns i 9 olika modeller. Modell J 355 har plats för 6 personer och kostar ca 158 700 kr.

Skapa ditt eget spa med ett skönt badkar med jetstrålar från Villeroy & Boch.

Skönt bubbel

Matcha upp med en fotpall till din vilstol för total avslappning. Pall i smide, finns i färgerna: gul, orange, lime, mörkgrön, oliv och svart, 1 495 kr hos inred.se.

Vattenfallet Wonderfall till ditt spabad från Folkpool ger ett elegant utseende och skön massage för nacke och axlar. Utförande i polerat rostfritt stål. Pris ca 9 000 kr.

LÄS MER OM POOL
LÄS MER OM TUNNELVÄXTHUS
LÄS MER OM STRAMT KÖK

Text Kisse Lindén

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar