Badrumsblandare kan vara stilrena eller fantastiskt snirkliga

Badrumsblandaren Dalskär med bottenventil hjälper dig att minska onödig varmvattenförbrukning, eftersom det bara kommer kallvatten när spaken står rakt fram. Vill du ha varmvatten för du spaken till vänster sida. Pris 695 kr hos Ikea.

Det finns inga begränsningar för badrumsblandare. De kan vara extremt stilrena eller fantastiskt snirkliga. Vill du ha i mattsvart färg, patinerad mässing eller vanlig krom? Färger, former och funktion kommer styra ditt val av det som kommer bli pricken över i:et i ditt badrum.

Axor Starck V är en vacker tvättställsblandare i glas som tillåter oss att uppleva fascinationen av vatten som aldrig förr. Axor erbjuder 12 olika ytbehandlingar, så som borstad nickel för basen och sandblästrat kristallglas till blandarkroppen. Pris från 11 338 kr med kromad kropp och klart glas upptill. Finns bl a hos Badrumsspecialisten.

Axor Citterio E badrumskollektion från Hansgrohe är en perfekt kombination av modern
funktionalitet, tidlös design, kvalitet och raffinerad elegans. Pris från ca 4 149 kr.

Badrumsblandare Noro förgyller och lyser upp ditt badrum. De dekorerar och blir just den detalj som ger en snygg finish. En blandare ska vara säker, kvalitativ och vattensnål på insidan samt ändlöst vacker på utsidan. Noro Nova kostar 995 kr.

Trend är en helt ny komplett blandarserie i modern design och form från Camargue. Blandarna har extra långa (53 cm) Flexpex-slangar i 10 mm . Blandarna är dessutom utrustade med Eco Click vilket gör att du sparar på vattnet och därmed också miljön. Vattenfallsblandare inkl popup-ventil, 1 795 kr hos Bauhaus.

Coloric badrumsblandare från Gustavsberg är tillverkad i hårdanodiserad aluminium och kommer i färgerna Sinful Black, Rough Aluminium och Passionate Red. Pris ca 3 009 kr.

Logic tvättställsblandare från Gustavsberg har energiklass A och är designad av Jon Eliason. Flera färgalternativ på spaken kommer i Crazy Orange, Moody Blue, Perfect White och Sinful Black. Pris i butik ca 2 024 kr.

Steel Speed från Primy är en tvättställsblandare i rostfritt stål med låg och bakåtlutande design, vilket är den senaste designtrenden för blandare. Pris 2 595 kr.

Steel Wave High från Primy, en badrumsblandare i rostfritt stål med rund kropp och böjd pip. Hög modell som passar till fristående porslin, 2 195 kr. Finns även som låg modell.

De smarta användarvänliga och hygieniska funktionerna gör Oras Optima 1714F till ett klokt val för användare i alla åldrar. Vattenflödet öppnar och stänger automatiskt utan att du behöver röra vid blandaren, att justera temperaturen är enkelt och den beröringsfria funktionen i kombination med flödesbegränsningen garanterar en låg vatten- och energiförbrukning. Pris 2 285 kr.

La Dolce Vita från Eico är en romantisk badrumsblandare med 2-grepp. Svängbar, hög modell som finns i mässing, krom och finox. Pris från 4 695 kr för utförande i krom.

Svea badrumsblandare från Svedbergs i brons, pris 3 830 kr.

Mora MMIX Tronic är en ny generation av svenskutvecklade sensorstyrda blandare med all teknik integrerad i blandarhuset istället för under tvättstället. Den sparar både vatten och energi, och är lika enkel att installera som en vanlig tvättställsblandare. Levereras förberedd för batteri- alt. nätdrift, men det är enkelt att ändra senare. Med hjälp av reglaget på sidan ställer man enkelt temperaturen. Pris 2 795 kr.

LÄS MER OM MARMOR I BADRUM

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar