Badrum som är ett riktigt så kallat ”Master bedroom”.

Detta badrum är en privat oas i direkt anslutning till parets sovrum, som är ett riktigt så kallat ”Master bedroom”. Här tipsar Peter Karlsson från Nordhem om hur du kan få ett riktigt lyxigt ”vuxenbadrum”.
1.En handdukstork bör finnas med i planeringen av varje badrum av flera anledningar. Väljer man rätt modell så fyller den ett antal funktioner såsom att ge en lyxig hotellkänsla, bättre luftkvalitet och värme samtidigt som den blir en snyggt designad detalj.
2.För den som har gott om plats i badrummet är ett stort, fristående badkar en riktig lyx. Vem drömmer inte emellanåt om att stiga ner i ett varmt bad där man kan breda ut sig och slappna av och helt omslutas av vattnet? Ett fristående badkar i snygg design blir till en exklusiv mittpunkt i badrummet.
3.Om man ytterligare vill öka graden av avslappning och välbefinnande så är ett massagebadkar värt att satsa på. Idag finns det system som har låg ljudnivå, olika sorters massageprogram och stilren design samt är hygieniska, driftsäkra och användarvänliga.
4.För den som gärna tar ett bad emellanåt men oftast föredrar en dusch, och inte har plats för dusch och badkar separat, så är lösningen ett så kallat duschbadkar. Till skillnad från vanliga badkar har denna variant en generös breddning i ena ändan, vilket skapar en ordentlig duschplats. Den tillhörande svängbara duschväggen ger både en snygg och smart kombilösning.
Info: http://nordhem.se/

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar