INR lanserar Care less till hemmets mest utsatta rum

INR lanserar Care less

INR lanserar Care less för hemmets mest utsatta rum. ’Care Less’ är ett samlingsnamn för funktioner och produkter i INR:s sortiment framtagna för att göra din stund i badrummet än mer njutbar och som gör att du kan bry dig mindre om vardagens alla små händelser och olyckshändelser. Här ser vi Viskan Grip 120 med fyra lådor och dubbla hoar. Spegel Scene 60 samt duschväggen Trac 20 Plus med takduschen Ease.

Tryggt kvalitetssystem från INR

Text Suzanne Linge Foto INR

Badrummet är hemmets mest utsatta rum. Under en femtonårsperiod öppnar och stänger genomsnittsfamiljen duschdörren cirka 45 000 gånger. Och badrumslådan minst det dubbla. Lägg till en extrem fukthalt och det blir tydligt att badrumsinredningen behöver kunna klara av en hel del. Därför lanserar INR kvalitetssystemet Care less.

De flesta av oss drömmer om ett nytt fräscht badrum där man kan bara vara under många år framöver utan att behöva fundera över hur länge inredningen ska hålla. Men tyvärr händer det många gånger att något går snett. Kommoden kanske sväller, takduschen börjar läcka, lådorna kärvar och gångjärnen i duschen knarrar.

På INR är målsättningen att kunna förse nordiska konsumenter med en kvalitet på badrumsprodukterna som håller under många år framöver. Därför lanserar man nu konceptet Care Less – som är exakt vad det heter – ett system av riktigt smarta funktioner med hög kvalitet som gör att du behöver oroa dig mindre för fukt, stötar och det dagliga slitage som vardagslivet i badrummet innebär.

INR lanserar Care less

– Kvalitetssystemet ’Care Less’ följer som en röd tråd genom alla våra produktgrupper och skyddar mot vardagslivets små olyckor i badrummet som till exempel en våt handduk på ”fel ställe” eller en skvätt rödvin på bänkskivan på lördagskvällen. Du hittar ’Care Less’ i våra duschväggar med det patenterade, underhållsfria lyftgångjärnet och i våra takduschar med Mora Technology Inside.

Från och med 2019 förses alla INR:s badrumsmöbler med nya och unika TX Möbellack som ger möbeln en silkeslen men samtidigt extremt hård yta som håller under många år framöver, säger Kristian Olsson, Innovationschef på INR.

– Vi är oerhört glada att kunna presentera TX som är den enda möbellacken på marknaden som uppfyller vår nya INR Möbelstandard där vi testat och utsatt både vårt eget och andra möbelfabrikat för extrema mängder fukt och nötning. Överlägsna TX Möbellack ger en inkapslad produkt helt utan skarvar där vatten kan tränga in och skapa problem längre fram, förklarar han.

Från och med 2019 års möbelkollektion utökar INR även den 10-åriga produktgarantin till 15 år. Det innebär att badrumsinredning från INR kommer att ha samma långa garantitid som duschväggarna.

 

INR

Alla möbler från INR kan lackeras i valfri NCS-kulör eller i en av våra 6 accent-färger. Ytan behandlas med TX.

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar