Aura från Macro Design är årets badrum 2018

Aura från Macro Design

Aura från Macro Design är årets badrum 2018

Macro Designs motivering

Det är i badrummet det händer. Skratten, samtalen, tankarna, besluten. Det är här du kan stänga ute världen och bara vara du eller släppa in hela familjen. Du väljer. Vi designar badrum för hela ditt liv, alla stunder. Känslan av exklusivitet sitter i valet av material, i de omsorgsfullt utvalda detaljerna och i de nyskapande trenderna.

Det skimrar verkligen om vår nya möbelserie Aura. En exklusiv, sofistikerad serie med edge för den trendmedvetne med vackra avslut som elegant integreras i möbeln. Designade tvättställ och lyxiga benstativ som skapar en känsla av det lilla extra.  Aura är en serie som ger dig svensk design och kvalitet i världsklass.

Aura från Macro Design – En premiummöbel som det verkligen strålar om

Aura är en riktigt elegant möbel. Med fasade kanter och flexibel inredning är den inte bara snygg utan även smart! En mångsidig serie som gör det enkelt att hitta sin personliga favorit. Till serien finns, förutom kommoder i flera bredder och två kulörer, även spegelskåp, speglar, högskåp, vägghyllor och tillbehör.

I Aura möbelserie kan du välja mellan tre olika tvättställ. Det minimalistiska, supertunna Light i 8 mm porslin, det tunna Light 14 mm eller det vackra glastvättstället Edge, ett trendigt tvättställ i 14 mm Briljantglas. Både Light och Edge har en vacker och mjukt formad skål som inte bara är snygg att se på utan även är lättskött.

Hafa Shape från Hafa

Grattis säger vi till Olle Svensson i Skövde som röstat på det vinnande bidraget i tävlingen Årets Bad 2018 och belönas med exklusiva produkter för badrummet till ett värde av 3250 kr. Läs mer om serien Aura

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar