Empire & Crown från Macro är årets badkandidat 3-2019

Empire & Crown från Macro

Empire & Crown från Macro är årets badkandidat 3-2019

Empire & Crown – För att du är kronan på verket!

Duschväggen Empire har vändbara dörrar och väggar med förmonterade lyftgångjärn, 6 mm klarglas
och finns i tre breddmått, 80 cm, 90 cm och 100 cm. Välj mellan en modell med utanpåliggande avtagbara aluminiumspröjs som är lätta att ta av vid rengöring eller en modell utan spröjs med ett rent designuttryck. Svartanodiserade profiler runt hela glaset ger en gedigen känsla.

Med svensktillverkade möbelserien Crown får du ett oändligt antal val- och kombinationsmöjligheter. Kommer i storlekarna 450×350 cm, 600×350 cm 600×450 cm, 800×450 cm, 1000×450 cm och 1200×450 cm. Välj mellan sex exklusiva tvättställ i porslin eller glas, samt flera olika lådfronter och färger. Fukttrögt trä som är anpassat för våtutrymmen med extra hållbar lackfinish.

Macro Designs Motivering:

Med råstarkt självförtroende har Macro Design på några år vuxit och tagit steget in i rampljuset som komplett badrumsleverantör och är idag en av branschens stora uppstickare. Med årets stora lanseringar – Empire och Crown, har vi än en gång visat att vi lyckats med konststycket att både kombinera en lyhördhet för våra kunder med en trendskapande fingertoppskänsla för vad som går hem hos den bredare massan. Men 20 års garanti har vi de längsta garantitiderna i branschen och står för vad vi säljer.

Empire och Crown är för den urbana och medvetna konsumenten, som med sitt nyskapande formspråk och materialval, tänker på både hållbarhet och miljö.

Crown är vår mest flexibla möbelserie, som ger dig stora variationsmöjligheter. På bilden ses möbeln Crown 1000 mm i blå linoleum och ek, med tvättställ Light 8 mm i porslin. Spegel 1000 med infälld Led- belysning.

Empire är rå design som instinktivt för tankarna till New York och storstadspuls, men som passar lika bra till de norrländska vidderna, där den skapar en vacker och dramatisk siluett i den stilla enkelheten.

Empire & Crown från Macro

Mejla till redaktionen på ARETSBAD@MEDIAEXTRA.SE och rösta på det BAD som är din favorit – och få samtidigt chansen att vinna fina priser!

Text Suzanne Linge Foto Macro Design

Läs mer om Empire & Crown från Macro

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar